Op 9 oktober 2009 is Yenoble Wood's Amazing Arwen middels keizersnede bevallen van haar laatste nestje pups. Vader van deze behendige bende is Favourite Fenwick of Briddy's Home.

Sommige dingen kun je een ander gewoon niet aan doen, dus de grootste deugniet hebben we zelf maar gehouden. Haar naam is Yenoble Wood's Galadriel Gauri, dat is chique voor 'klein etterbakje'.

gauri_etterbakjeWilbert wilde een aktief hondje voor de behendigheid. Nou, er zit meer dan genoeg aktie in. Gauri leek als jonge hond een beetje een ADHD-geval en liep echt de hele dag te stuiteren. Nu ze volwassen is, neemt ze wat meer de rust, maar er is nog steeds genoeg met deze vrolijke noot te beleven...

Ze kan het met iedereen in de roedel goed vinden. Zelfs mama Arwen die totaal niet van dat drukke gedoe om zich heen houdt, is op den duur eindelijk wat  ontdooid en met haar dochter gaan stoeien. Maar het toppunt was toch wel dat Gauri na lang aanhouden en drammen bij de bejaarde majesteit Floridoris in de mand mocht slapen. Ze moest dan alleen wel stil blijven liggen en dat viel niet altijd even mee. Net als Arwen en Luna is Gauri een voorbeeldige mama, nou ja, ze houdt alleen niet zo van vieze puppykontjes wassen, dus die taak laat ze dankbaar aan haar moeder over.

Ook Gauri is regelmatig op de show geweest, maar vond er maar bar weinig aan. Op de buitenshow wist ze zich prima te vermaken, maar de binnenshows ervaart ze niet zo positief. Net als haar moeder staat ze liever op het behendigheidsveld, dus we hebben ook voor haar een sportcarrière gekozen.