15 september 2013 – Arwen wint allereerste border terrier wedstrijd

arwen_btw2013Mooi weer, ontzettend leuke parcoursen van onze vriend en keurmeester Marc Valk, super enthousiaste deelnemers en dan ook nog een geweldig resultaat met mijn eigen kleine kanjer.Dat is in één zin toch wel de beste omschrijving van de aller eerste Border Terriër Wedstrijd ooit.

Vier maanden eerder lag Arwen nog zwaar in de kreukels door een flinke blessure, maar vandaag won ze de jumping en werd ze met een 2e plaats op het vast parcours de Beste Behendige Border overall BTW ’13 in de open klasse ! Een mooie afsluiting van een rottig jaar voor Arwen en mij, maar zoals later zal blijken ook de definitieve afsluiting van onze behendigheidscarrière.

Met pijn in mijn hart besluit ik kort na deze wedstrijd Arwen niet meer bloot te stellen aan het verhoogde risico op blijvend letsel. Ik wil nog heel lang van mijn kleine apekop kunnen genieten en dat kan ook door lekker te wandelen en te ravotten met de rest van de familie in de bossen en heerlijk met elkaar te knuffen op de bank! Dank je wel kleine bokito van me, je hebt altijd alles gegeven en wat zal ik het missen om je te zien genieten van jouw favoriete spelletje. Maar we gaan lekker samen genieten van je knuffelpensioen!

groepsfoto_btw2013

Comments are closed.