Pups Gauri 2016

Gauri’s J-nest geboren 30 maart 2016

 

In de hoop nog een keer zo’n geweldig leuke meerling als in 2013 te mogen verwelkomen in onze kraamkamer en een waardig teefje eraan over te houden om onze lijn in de toekomst voort te zetten, hadden we voor het laatste nestje van Gauri besloten wederom voor de knappe vader van onze zeven dwergen te gaan, Linmarrick Djolly Djumper.

Gauri was zo gek als een ui toen ze haar lover weer ontmoette. En wat hebben we tijdens hun tweede afspraakje op woensdag 27 januari toch smakelijk moeten lachen om het blij verraste smoelwerk van Gauri toen Chummy ineens achter haar stond, terwijl zij hem al piepend van opwinding met de staart opzij op stond te wachten bij de verkeerde deur . Je zou bijna denken dat er echte liefde in het spel was…

Negen weken later op 30 maart 2016, nadat ik al een paar dagen ongeduldig de pups eruit had zitten kijken, heeft Gauri zes gezonde pupjes mogen krijgen. Na de geboorte van de eerste drie reuen, begon ik me wel enigzins zorgen te maken of er nog überhaupt wel een puppenkind voor ons zelf bij zou zijn. Gelukkig dienden zich kort daarna ook nog drie meiden aan. Echt zo trots op onze kleine meid dat ze het deze keer helemaal op eigen houtje heeft gedaan. Wat ben je een geweldige mama Gautje!