Pups Arwen 2009

Arwen’s G-nest geboren 9 oktober 2009

 

Begin augustus 2009 had Arwen een date met Favourite Fenwick of Briddy’s Home voor vrienden misschien beter bekend als Odin. Een tweetal weekjes eerder kon ze zijn bloed nog wel drinken, toen hij bij een behendigheidswedstrijd iets te intiem met haar probeerde te zijn. Maar ja, wat wil je, al Arwen’s teamgenoten en concurrenten stonden te kijken hoe Odin zich stond uit te sloven. Dat was natuurlijk niet echt stoer.

In een wat intiemere setting sloeg de liefde echter toe en daagde Arwen hem volop uit om met haar te ravotten (en meer….). Hij was ook zo’n lekker ding om te zien.

Negen weken later werden de liefdesbabies van dit ondeugende koppel geboren, twee reutjes en twee teefjes. Helaas hebben we op een leeftijd van 6 weken al afscheid moeten nemen van de kleine Gust. Dit ventje had een veel te groot hart voor zijn kleine lijfje. Hij was een ontzettend lief mannetje en een echt doorzettertje, mijn favorietje in het nest, maar helaas mocht het niet zo zijn.  Zijn zusjes en broertje waren gelukkig wel kerngezond en zijn allemaal een sportieve carrière in de behendigheid tegemoet gegaan.