Gauri


 

Op 9 oktober 2009 was Yenoble Wood’s Amazing Arwen middels keizersnede bevallen van haar laatste nestje pups. Vader van deze behendige bende was Favourite Fenwick of Briddy’s Home.

Sommige dingen kun je een ander gewoon niet aan doen, dus de grootste deugniet hebben we toen zelf maar gehouden. Haar naam is Yenoble Wood’s Galadriel Gauri, dat is chique voor ‘klein etterbakje’.

Wilbert wilde een aktief hondje voor de behendigheid. Nou, er zit meer dan genoeg aktie in. Gauri leek als jonge hond een beetje een ADHD-geval en liep echt de hele dag te stuiteren. Nu ze volwassen is, neemt ze wat meer de rust, maar er is nog steeds genoeg met deze vrolijke noot te beleven…

Ze kan het met iedereen in de roedel goed vinden. Zelfs mama Arwen die totaal niet van dat drukke gedoe om zich heen hield, is op den duur eindelijk wat  ontdooid en met haar dochter gaan stoeien. Maar het toppunt was toch wel dat Gauri als pup na lang aanhouden en drammen bij de bejaarde majesteit Floridoris in de mand mocht slapen. Ze moest dan alleen wel stil blijven liggen en dat viel niet altijd even mee. Net als Arwen en Luna was Gauri een voorbeeldige mama, nou ja, ze hield alleen niet zo van vieze puppykontjes wassen, dus die taak liet ze dankbaar aan haar moeder over.

 

Ook Gauri is regelmatig op de show geweest, maar vond er maar bar weinigaan. Op de buitenshow wist ze zich prima te vermaken, maar de binnenshows ervaarde ze niet zo positief. Net als haar moeder stond ze gewoon liever op het behendigheidsveld. Intussen is ze gezien haar leeftijd wat dat betreft met pensioen. Ze traint nu op haar oude dag hoopers met de baas. zo schattig om te zien hoe ze geniet van hun quality time samen.