Pups Gauri 2011

Gauri’s H-nest geboren 4 november 2011

 

Op zondag 4 september had Gauri een blinddate met multikampioen Famousboy of Limit Stone van onze Belgische vrienden Diane en Martin van de Loo.

Gauri was niet wild enthousiast, maar wat wil je voor de eerste keer?! Boy die wat meer ervaring had, stond echter ook niet te popelen en speelde in eerste instantie liever met zijn bal dan met onze mooie blondine. Uiteindelijk werd er gelukkig toch nog wat geflikflooid, maar voor de zekerheid planden we nog maar een tweede ontmoeting. Het weerzien was een stuk hartstochtelijker en Gautje liet zich helemaal inpakken door het Belgische accent van deze loverboy, die nu trouwens geen oog meer had voor zijn speelgoed.

Krap negen weken later op mijn verjaardag werd Gauri ’s avonds rond een uur of zeven ineens heel erg onrustig. De volgende ochtend op 4 november werden middels keizersnede vijf schitterende pups geboren, twee meiden en drie jongens variërend van 240 tot 304 gram. En ons kippeboutje? Wat een geweldige mama! Ze ging bij thuiskomst uit de kliniek meteen aan de slag om haar kleine drumsticks te verzorgen, alleen deed ze niet aan billen wassen. Dat liet ze liever aan omaatje Arwen over, die deze taak graag op zich nam.