17 December 2011 – Afscheid van mijn maatje

floortje_afscheidDag lieve flapoor van me en bedankt voor alles wat je me gegeven hebt. Wat heb ik ontzettend veel genoten van de tijd die we als maatjes doorgebracht hebben. Vooral jij hebt me geleerd hoe mooi en speciaal de band tussen een mens en dier kan zijn.

Het deed me de afgelopen twee en een half jaar verschrikkelijk veel pijn om je af en toe zo te zien sukkelen met je schouder, maar we hebben alles gedaan in onze macht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dankzij Erik en Wilco heb je nog een hele fijne tijd gehad, vooral met je maatje Milo. Maar nu kwam van de ene op de andere dag toch dat verschrikkelijke moment om je ergere pijn en ellende te besparen en je te laten gaan.

Ik mis je verschrikkelijk, maar het is goed zo. Ik hoop zo dat er echt een regenboog brug bestaat….

Rust zacht meis, je hebt het meer dan verdiend. Het ga je goed.

Comments are closed.