8 juni 2014 – Gauri met spelletjeshonden op podium NK teams

Agilty NK 2014Vandaag werd het NK en NK teams gehouden bij KC Uden. Voor mezelf ergens wel een heftige dag, waarop je ermee geconfronteerd wordt dat het echt over is met de behendigheid voor mij en mijn kleine apekop. Maar aan de andere kant ook een dag om heel trots te zijn.

Wilbert en Gauri hadden zich namelijk samen met hun teamgenoten van “De Spelletjes Honden” al eerder dit jaar weten te plaatsen voor deze bijzondere wedstrijd door punten te verzamelen tijdens de daarvoor geselecteerde spelonderdelen van de reguliere wedstrijden. Van de zevenenveertig ingeschreven teams plaatsten “De Spelletjes Honden” zich overall als zesde en mochten zij dus met de andere top 15 teams strijden om het goud. Op zich al een heel mooie prestatie, maar vandaag was het natuurlijk pas echt serious business!

Natasja, Esther, Debbie, Frank, Bart en Wilbert gingen er volle bak voor, wat uiteindelijk resulteerde in een hele mooie derde plek op het podium. Echt super verdiend jongens, waar gewoon plezier met elkaar willen hebben toch niet allemaal goed voor is!

gauri_nkteams2014

Met dank aan Ron Baltus voor de mooie actiefoto!

Comments are closed.